×

⚠ Unsupported Browser Detected: This website offers limited functionality in this browser. For full functionality, please view this website in a modern browser like Chrome, Firefox, or Edge.

Bedrijfsplanning gebaseerd op de juiste informatie is vereist om te weten wat voor uw productie omgeving het beste werkt. Huidige trends tonen aan dat kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) bedrijfsresultaten kunnen transformeren, taken kunnen helpen prioriteren en belangrijke inzichten kunnen opleveren.

“Kunstmatige intelligentie en machine learning hebben een kritiek omslagpunt bereikt en zullen in toenemende mate de mogelijkheden voor vrijwel alle producten en services die gebruik maken van technologie verrijken” – Gartner

Ontdek in ons nieuwste e-book welke data wordt gebruikt voor krachtige tools zoals AI en ML, welke mogelijkheden dit biedt voor uw organisatie en hoe deze tools helpen om uw huidige, reactieve, prijsstelling naar een strategisch niveau te brengen. U kunt hierbij denken aan uw kortingsprogramma’s, prijsstructuren en optimalisatieprocessen. ML helpt om prijzen dynamisch te optimaliseren op basis van vooraf gedefinieerde regels. Dankzij de algoritmen kan het systeem continu leren en betere beslissingen nemen. AI daarentegen kan gebruikt worden om fouten te voorspellen en te voorkomen, of om de efficiëntie, zoals de productiviteit van uw personeel, te verbeteren. Deze beide tools kunt u inzetten om uw organisatie een transformatie naar meer volwassenheid te laten maken. De tools helpen uw organisatie om beter voorbereid te zijn op industrie 4.0 en de omzet te verhogen.

Kunstmatige intelligentie en machine learning bieden een krachtige oplossing voor het plannen en voorspellen van prijsstrategieën

Special Pricing

Prijs

Begrijp de reacties van uw klanten op verschillende prijsstrategieën

Rebates

Kortingen

Ontvang de juiste informatie die u nodig heeft om uw distributeurs zo goed mogelijk te motiveren en stimuleren

Planning

Planning

Voospel de resultaten door het begrijpen van de impact van promoties, kortingen en kosten

Fabrikanten die ondersteund worden door software die de volledige levenscyclus van hun prijsoptimalisatieprogramma’s beheren, hebben een strategisch voordeel op de markt. Door gedetailleerde supply-chain gegevens op een gestructureerde manier vast te leggen in een systeem met machine learning-mogelijkheden, kunnen fabrikanten (en hun supply-chain partners) onmiddellijk antwoorden krijgen. Er hoeft niet meer urenlang gezocht te worden naar gegevens waarvan de integriteit te betwijfelen valt en waarmee u handmatig aan de slag moet om de juiste analyses te maken.

Data zal uiteindelijk leiden tot inzichten en inzichten leiden tot winst.

Download het eBook met daarin vele voorbeelden over succesvolle AI- en ML-integraties aangevuld met inzichten en stappenplannen om uw eigen succesvolle programma op te starten.

VISTAS 2020 - Now it all adds up

Reference:
https://www.dataversity.net/artificial-intelligence-and-machine-learning-trends-in-2020/

See how it all adds up

Download the eBook